Verklighetens skuggor

När hade du senast känslan av att någonting inte är verkligt? Stannade du upp, tog dig tid och tänkte på saken?

Jag har insett att jag rätt ofta upplever saker och ting omkring mig som overkliga, både positiva och negativa händelser. Därför blev jag lycklig då jag häromdagen, under 5 korta minuter av solsken, lyckades knäppa följande bild:

På något sätt tycker jag att den fångar min kluvenhet och mina funderingar om verklighetens skuggor. Nöjd galning!

Annonser

2 kommentarer

Filed under Funderingar

2 responses to “Verklighetens skuggor

  1. Helt otrolig bild! Vet inte vad jag ska säga om verklighet, jag är för fisk/neptune-dominerad, lite här och där, världar går in i varandra och.. näe.. Jag är intresserad av hur man känner av att nåt är verkligt överhuvudtaget. Är det att någonting händer på riktigt (istället för att det är imagined), eller är det att man är helt närvarande? Skapas overkligheten av att någonting bryter mot vad man upplever är reglerna för verklighet, typ att det är för vackert eller någonting händer med för bra timing eller liknande? Jag lever i en Neptune-haze och väntar på UFO contact och vill ha astral journeys, so.. eh.

  2. malinskij

    Tack!
    ”Jag är intresserad av hur man känner av att nåt är verkligt överhuvudtaget.” Precis, för jag brukar oftast reagera på att saker och ting känns overkliga. Men vad är det då som känns så overkligt egentligen? Det måste stå i kontrast till någonting, antar jag. Har ju inte direkt övervägt vad ”reglerna för verklighet” är. Jag går enbart på känslan i detta fall.

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s